Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν πως η τοπική αστυνομία έκανε ακόμα και χρήση πλαστικών σφαιρών μέσα στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της έντασης που υπήρξε μία ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα.

Αν η παραπάνω είδηση επιβεβαιωθεί, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι και την σέντρα του ματς, τότε αναμφίβολα θα μιλάμε για μια πράξη που ουδέποτε έχει συμβεί ξανά σε γήπεδο και μάλιστα σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Τα πράγματα μπορεί να ηρέμησαν σχετικά γρήγορα στην κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προβούν σε επίσημες καταγγελίες για όλα όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα.

Καταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Καταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομίαΚαταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Καταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομίαΚαταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομίαΚαταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομίαΚαταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομίαΚαταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Πηγή: gazzetta.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *