Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος χειμερινός προορισμός

Έχοντας ως ορμητήριο σας το Καρπενήσι, μπορείτε να επισκεφτείτε πολλά όμορφα χωριά και τοποθεσίες με ενδιαφέρον

Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στους πρόποδες της νοτιοδυτικής πλευράς του Βελουχίου, σε υψόμετρο 960 μέτρων, είναι το μοναδικό αστικό κέντρο του νομού. Η γραφική πρωτεύουσα της Ευρυτανίας κινείται στους δικούς της ρυθμούς και προσελκύει πολλούς επισκέπτες, που την επιλέγουν για τα αξιοθέατα, τα καλά ξενοδοχεία και την ευχάριστη καθημερινότητά της. Και, φυσικά, για την τοποθεσία της.

Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος χειμερινός προορισμός 1

Ειδικά τον χειμώνα, το Καρπενήσι τα έχει όλα: υπέροχα τοπία, βουνά με ελατοσκέπαστες κορυφές, φαράγγια και ορμητικά ποτάμια, όμορφα χωριά και μοναστήρια με μεγάλη ιστορία αλλά και επιλογές για χειμερινά σπορ. Οι λάτρεις του σκι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι.

Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος χειμερινός προορισμός 2

Κάντε μια βόλτα στους όμορφους οικισμούς, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε χαρακτηριστικά δείγματα της παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής.

Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος χειμερινός προορισμός 3

Αναμμένα τζάκια, ορεινά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, πλούσια φύση, καλό φαγητό, μαγευτικές εικόνες, όλα αυτά είναι το γοητευτικό Καρπενήσι. Ένας εξαιρετικός χειμερινός προορισμός.

Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος χειμερινός προορισμός 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *