Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL!

Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL!

Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL! 1

[Δ.Τ.]

Το παγκόσμιο mobile gaming τουρνουά του Clash Royale έρχεται στην Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε fans του περίφημου παιχνιδιού να διεκδικήσουν μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Γερμανία.

Το format του τουρνουά βασίζεται στη λογική του best out of 5 και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γραφτείς στην πλατφόρμα της ESL, εφόσον είσαι άνω των 16 ετών και έχεις smartphone ή tablet. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός online προκριματικός στις 17&18 Νοεμβρίου, με τους 16 καλύτερους παίκτες της πρώτης ημέρας να έχουν 1:0 advantage στη δεύτερη μέρα. Από το διήμερο αυτό, θα περάσουν οι 2 καλύτεροι παίκτες στον ελληνικό τελικό.

Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL! 2

Ένας ακόμα προκριματικός θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στα Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου. Οι 6 καλύτεροι παίκτες, θα συναντήσουν στον Ελληνικό Τελικό -ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα- τους 2 νικητές του online προκριματικού. Σε συνεργασία με την Honor, θα διατεθούν οκτώ νέα κινητά Honor 8X που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του προκριματικού. Οι 8 παίκτες θα ριχτούν στη μάχη, διεκδικώντας την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Εκεί, οι καλύτεροι παίκτες Clash Royale από 36 χώρες θα ριχτούν στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Red Bull M.E.O by ESL.

Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL! 3

Ετοίμασε το deck σου, προπονήσου σκληρά και δείξε την αξία σου κερδίζοντας του καλύτερους στη χώρα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες: redbull.com/meogreece

Οδηγίες, κανονισμοί και προϋποθέσεις του ESL Play: https://win.gs/2Apo7ld

Advertisements

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *