«Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νησί για πάρτι» – News.gr


«Κάντε το ταξίδι σας στo νησί πιο βιώσιμο»

Σε ειδικό αφιέρωμα του Euronews, με τίτλο «Μαθήματα πεζοπορίας και μαγειρικής: Γιατί η Μύκονος είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νησί για πάρτι», αναδεικνύεται ο μοναδικός χαρακτήρας της Μυκόνου και οι ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες της.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Κάντε το ταξίδι σας στη Μύκονο πιο βιώσιμο» – γράφει – «ταξιδεύοντας σε εποχές όπως το φθινόπωρο και ανταμειφθείτε με μια εμπειρία από την πραγματική, άγρια πλευρά του νησιού».

Και προσθέτει: «Το κυκλαδίτικο hotspot είναι γνωστό για τα πολυσύχναστα παραλιακά κλαμπ με βακχικές γιορτές και τα πολυσύχναστα, ασβεστωμένα κέντρα της πόλης. Αλλά πολλοί ντόπιοι κάτοικοι και επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση του τουρισμού στο νησί τους».

Πέρα από τη μαγειρική, το αφιέρωμα εμπλουτίζεται με περιγραφές για τον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, για τη Χώρα, την Άνω Μερά και το Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής και προτείνει ακόμα και ιππασία «σε βραχώδη, ανεμοδαρμένα μονοπάτια με αγριολούλουδα» .

Επισημαίνεται ότι το αφιέρωμα αυτό πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τη μεγάλη έκθεση WTM στο Λονδίνο, όπου θα έχει ιδιαίτερη και διακριτή συμμετοχή η Μύκονος.

Σχετικά Tags

Μύκονος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *