Είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι


Ημέρα Τύπου ήταν η σημερινή για τον Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου και οι δημοσιογράφοι «πολιόρκησαν» προπονητή και παίκτες στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε ότι «είμαι εδώ πάνω από 1,5 χρόνο και αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές».

Για την κατάσταση της ομάδας και τις προσδοκίες για τη νέα περίοδο, υπογράμμισε: «Είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι, αλλά αυτό μένει να φανεί και στο γήπεδο γιατί στα λόγια όλα είναι εύκολα. Ο κόσμος μάς έλειψε πολύ, γιατί αν δείτε την περσινή σεζόν κάναμε εννιά νίκες εκτός, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, δήλωσε ότι «τα θέλουμε όλα, πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι οφ Ευρωλίγκας. Έχουμε δουλέψει πολύ και χαίρομαι που ξεκινάμε. Είμαστε μια ομάδα για πλέι οφ και θέλουμε όλους τους τίτλους εντός Ελλάδας».

Όσο για το αν νιώθει πίεση για τον ρόλο του, απάντησε: «Ήρθα εδώ να κάνω το παιχνίδι μου, όπως μου ζήτησε ο κόουτς και θέλω να βγω μπροστά και να είμαι ηγέτης. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες, με βοηθάει».

Ο Τόμας Ουόκαπ ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τη γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη: «Το να είμαι μέρος αυτής της γιορτής, ήταν όμορφο. Να είμαι εδώ, να βλέπω το βίντεο, ακόμα και αν και δεν είμαι Έλληνας, ανατρίχιασα, έστω και αν δεν έπαιξα μαζί του. Ακόμα βέβαια θέλω να παίξω μαζί του, δεν αλλάζει αυτό».





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *