Ικάρντι και Ντιμπάλα μάλλον χάνουν το τρένο για τη Ρωσία

Ικάρντι και Ντιμπάλα μάλλον χάνουν το τρένο για τη Ρωσία

Ο εκλέκτορας της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι, εξήγησε γιατί δεν κάλεσε τους επιθετικών της Γιουβέντους και της Ιντερ, οι οποίοι φαίνεται ότι χάνουν το τρένο για τη Ρωσία.

Για τα δύο φιλικά με Ιταλία και Ισπανία ο Χόρχε Σαμπάολι δεν κάλεσε τους Πάουλο Ντιμπάλα, Μάουρο Ικάρντι. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς οι δυο τους είναι εξαιρετικά φορμαρισμένοι με Γιουβέντους και Ιντερ αντίστοιχα.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αργεντινής θέλησε μάλιστα να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του να αφήσει εκτός τους δύο επιθετικούς, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι δεν θα βρεθούν ούτε στο Μουντιάλ…

17244035310586

Για τον Ντιμπάλα είπε: «Δεν μπορούμε να τον βάλουμε στη θέση που παίζει κανονικά κι εκείνος αντίστοιχα δεν μπορεί να προσαρμοστεί κάπου αλλού. Δεν έχει καταφέρει να μπει σε αυτό που εμείς σκεφτόμαστε για την Εθνική. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά περισσότερο από αυτό, εμείς χρειαζόμαστε παίκτες που να συμπληρώνουν καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Για τον Ικάρντι είπε: «Υπάρχει ένας διαφορετικός Ικάρντι με την ομάδα του και με την Εθνική. Η δουλειά που κάνουμε μαζί του είναι μακροπρόθεσμη και δεν προλαβαίνει να μπει τώρα. Δεν τον αποκλείω από το Μουντιάλ, αλλά οφείλω να κοιτάξω πολλά πράγματα».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *