Η Βικτόρια Μπέκαμ εξασκήθηκε στο μποξ

Η Βικτόρια Μπέκαμ εξασκήθηκε στο μποξ

Η Βικτόρια Μπέκαμ εξασκήθηκε στο μποξ 1

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε επίδειξη των ικανοτήτων της στο μποξ σε πρόσφατο ταξίδι στην Κένυα για το Sport Relief. Η σχεδιάστρια ρούχων συνάντησε κορίτσια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα #BoxGirls μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ενδυνάμωσης των γυναικών με έδρα το Ναϊρόμπι, με τη χορηγία του Sport Relief.

Η Μπέκαμ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Είμαι εδώ, κάθομαι με τα κορίτσια, μιλάμε για την πυγμαχία και όλα όσα βγαίνουν από την πυγμαχία» ανέφερε. «Συζητάμε για το πώς θεωρούν ότι το box ενδυναμώνει, ότι είναι καλό για τη φυσική τους κατάσταση, το πνεύμα τους – και το πόσο έχουν αλλάξει από τότε που η Σάρα συνεργάζεται με τα κορίτσια».

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον προπονητή πυγμαχίας, Analo Anjere (γνωστό ως Priest), ο οποίος αρχικά δίδασκε σε νέους άνδρες και γυναίκες στην περιοχή του Eastland στο Ναϊρόμπι. Ο Priest επεκτάθηκε και ξεκίνησε να διδάσκει σε κορίτσια, όταν δύο μαθήτριες από ένα τοπικό σχολείο τον πλησίασαν λέγοντας του ότι ήθελαν να μάθουν να «πυγμαχούν όπως τα αγόρια». Κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιόδων αναταραχής στην Κένυα, η κοινότητα BoxGirls ενισχύθηκε, παρέχοντας ένα ασφαλές μέρος για κορίτσια να επικοινωνούν και να συζητούν σημαντικά θέματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *