Η συνωνυμία που τον έκανε να «τρέμει» να μπει στα social media

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν ίδιο όνομα και επώνυμο με κάποιους άλλους, χωρίς να είναι απαραίτητα συγγενείς τους. Όμως, στην περίπτωση των δύο Νίκολα Κάλινιτς, του ποδοσφαιριστή της Μίλαν και του μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, ισχύει αυτό που λένε «η μέρα με τη νύχτα», χωρίς να προσδιορίζεται φυσικά ποιος είναι το πρώτο ή το δεύτερο. Άλλωστε, εκτός όλων των άλλων, ο πρώτος είναι Κροάτης και ο άλλος Σέρβος…

Όμως, η συμπεριφορά του Κροάτη κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου η ομάδα του έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά χωρίς εκείνον, επειδή στο παιχνίδι με τη Νιγηρία υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, έφερε… μπελάδες και στον Σέρβο. Ναι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον μπέρδεψαν και του έστελναν σχόλια που αφορούσαν τα όσα έγιναν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Όλο αυτό το σκηνικό μετατράπηκε σε… τρόμο για τον Νίκολα Κάλινιτς (τον μπασκετμπολίστα, για να μην μπερδευόμαστε), με αποτέλεσμα να «τρέμει» να μπει στα social media του, φοβούμενος ότι θα αντικρίσει διαδικτυακούς μύδρους για τα πεπραγμένα του άλλου Νίκολα Κάλιτς (του ποδοσφαιριστή).

«Παιδιά, δεν είμαι ποδοσφαιριστής. Αυτό έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Υπάρχουν δύο Νίκολα Κάλινιτς. Γκουγκλάρετέ το εάν δεν με πιστεύετε», έγραψε με φανερή απόγνωση, αλλά και φανερή διάθεση χιούμορ ο Σέρβος μπασκετμπολίστας.

Η συνωνυμία που τον έκανε να «τρέμει» να μπει στα social media 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *