Οι πρώτες δύο εβδομάδες του Φεστιβάλ Αθηνών σε αριθμούς 1

Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Φεστιβάλ Αθηνών. Με αύξηση πληρότητας χώρων κατά 25% (49% το αντίστοιχο διάστημα το 2017 και 74% φέτος) και αύξηση εσόδων κατά 14%. Συνεχή «sold out» πέτυχαν οι παραστάσεις της Χριστίνας Μαξούρη, του Θωμά Μοσχόπουλου, του Γιάννη Μόσχου, της ομάδας Jukstapoz, Ελευθερίας Αρβανιτάκη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο Ιδομενέας, οι Πέρσες του ΘΟΚ.

Το ίδιο το Φεστιβάλ αναφέρεται επίσης στην «πιο προσιτή τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με πέρσι, τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου, της μουσικής και του χορού αλλά και πλήθος δράσεων που εκτείνονται πέραν των παραστάσεων, το Φεστιβάλ που δίνουν ρυθμό και χαρά στην καλοκαιρινή Αθήνα».

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει ακόμα την πρόσκληση που απηύθυνε σε πρόσφυγες να παρακολουθήσουν συναυλία στο Ηρώδειο, σε συνεργασία με το TV5 Monde στο πλαίσιο της Ημέρας Γαλλοφωνίας, τις ελεύθερες δράσεις που ξεχώρισαν όπως τα ακροβατικά της Chloé Moglia στο Σύνταγμα και την Πειραιώς 260 στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Athens Pride 2018, τον περίπατο με τον Μανώλη Κορρέ που συγκέντρωσε περίπου 500 άτομα, τον ανάρπαστο Εθνικό Κήπο του Θοδωρή Γκόνη.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *