Η PepsiCo κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα και άλλες έξι χώρες

Κορυφαία διάκριση στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού απέσπασε η PepsiCo σε Ελλάδα και Κύπρο, λαμβάνοντας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη, «Top Employer 2020».

Η βράβευση, σύμφωνα με την εταιρεία, επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της να επενδύει και να υποστηρίζει διαρκώς την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και να διασφαλίζει τη δημιουργία άριστων εργασιακών συνθηκών.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο «Top Employer» πιστοποίησε την PepsiCo με τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενεργεί κάθε χρόνο και στην οποία αξιολογεί συγκεκριμένους τομείς, όπως το περιβάλλον εργασίας, τη δέσμευση να καλλιεργούνται και να αναπτύσσονται ταλέντα σε όλα τα επίπεδα μίας επιχείρησης κ.ά.

Η PepsiCo έλαβε τη συγκεκριμένη διάκριση και στις επτά χώρες που δραστηριοποιείται και συμμετείχαν στην έρευνα, δηλαδή Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρο, Γερμανία,  Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία και Σερβία.

Τη διάκριση αυτή σχολίασε η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου της PepsiCo, Ναυσικά Πανούση, που σημείωσε: «Όλοι στην οικογένεια της PepsiCo είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για το σημαντικό αυτό επίτευγμα. Η διάκριση αυτή, για πέμτπη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πίστη και την αφοσίωσή μας στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να ενισχύουμε τις προσπάθειες και να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας για να παρέχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρωτοβουλιών, παροχών και υψηλού επιπέδου συνθηκών εργασίας, καθώς και εφαρμόζοντας προγράμματα ενίσχυσης της απόδοσης σε όλους τους τομείς, υποστηρίζουμε έμπρακτα την ανθρωποκεντρική επιχειρηματική φιλοσοφία της PepsiCo (The PepsiCo Way)».

Προτεινόμενα για εσάς

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *