Η Oppo θα παρουσιάσει φορτιστή ισχύος 125W για smartphones

Η Oppo θα παρουσιάσει φορτιστή ισχύος 125W για smartphones 1

Η Oppo προσφέρει αυτή την περίοδο σε αρκετές συσκευές της τη δυνατότητα φόρτισης με τεχνολογία SuperVOOC 2.0 για ισχύ 65W, μία από τις ταχύτερες στην αγορά αφού γεμίζει μια μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το μέλλον προδιαγράφεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, διότι η εταιρεία θα παρουσιάσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα (συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου 2020) τη νέα λύση φόρτισης με ισχύ 125W!

Αυτό υποδηλώνει το video teaser που δημοσίευσε η Oppo στο Twitter, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως θα δούμε άμεσα κάποιο smartphone που θα διαθέτει τόσο ισχυρό φορτιστή. Κρατήστε, πάντως, ότι η iQOO της Vivo (ανήκει στον όμιλο BBK που έχει κάτω από την ομπρέλλα της και τις Oppo, OnePlus) έχει ήδη ανακοινώσει δικό της φορτιστή ισχύος 120W για φόρτιση στο 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά και πλήρες γέμισμα σε 15 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά η Xiaomi είχε αποκαλύψει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους φορτιστές που ξεπερνούν τα 100W ισχύος. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι η μπαταρία υποβαθμίζεται πολύ πιο γρήγορα με τους κύκλους φόρτισης, ενώ εγείρονται ερωτήματα και για την ασφάλεια των συσκευών.

Όπως και να ‘χει, θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση της Oppo για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *