Η Ναόμι Κάμπελ πιέζει για την έκδοση ενός «Vogue Africa»

Η Ναόμι Κάμπελ πιέζει για την έκδοση ενός «Vogue Africa»

Η Ναόμι Κάμπελ πιέζει για την έκδοση ενός «Vogue Africa» 1

Η σταρ της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ δήλωσε ότι το περιοδικό Vogue πρέπει να λανσάρει μια αφρικανική έκδοση σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής της ηπείρου στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας που επικρίνεται για έλλειψη ποικιλομορφίας.

Η Κάμπελ, που περιλαμβάνεται στα έξι σούπερμοντελ της γενιάς της σύμφωνα με χαρακτηρισμό της βιομηχανίας της μόδας, επισκέπτεται την εμπορική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, το Λάγος, για να κάνει την εμφάνισή της στην πασαρέλα της Arise Fashion Week και δήλωσε ότι υπάρχει ανάγκη για καλύτερη εκπροσώπηση της μαύρης ηπείρου.

“Πρέπει να υπάρχει ένα Vogue Africa”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο Reuters. “Έχουμε μόνο το Vogue Arabia – και το Vogue Africa είναι η επόμενη έκδοση. Πρέπει να είναι”, δήλωσε αναφερόμενη στην έκδοση του περιοδικού που απευθύνεται στο αναγνωστικό κοινό στη Μέση Ανατολή και εγκαινιάστηκε πέρυσι.

“Η Αφρική ουδέποτε είχε την ευκαιρία να προβληθεί και τα υφάσματά της, τα υλικά της, τα σχέδιά της να παρουσιαστούν στην παγκόσμια πλατφόρμα … αυτό δεν θα έπρεπε να είναι έτσι”, δήλωσε η γεννημένη στη Βρετανία Κάμπελ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η εταιρία Conde Nast International, που εκδίδει το Vogue, δεν έχει ακόμη προβεί σε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *