Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αξεσουάρ κινητών σε ένα e-shop… Agorashop, Be There!

Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αξεσουάρ κινητών σε ένα e-shop… Agorashop, Be There!

Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αξεσουάρ κινητών σε ένα e-shop… Agorashop, Be There! 1

Spigen, Otterbox, VRS Design, Ringke & Terrapin είναι οι πιο μεγάλες εταιρείες που ξεχωρίζουν στο χώρο των αξεσουάρ κινητών. Παρέχουν θήκες εξαιρετικής ποιότητας, αντοχής και υψηλής αισθητικής για κάθε κινητό. Δείτε αυτές και πάνω από 5.000 κωδικούς στο AgoraShop.gr.

Spigen

Ότι και να πει κανείς για την κορυφαία εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ κινητής με εμπειρία στο χώρο από το 2004 είναι περιττό! Καταφέρνει χάρη στην αφοσίωση και στην καινοτομία των προϊόντων να δημιουργεί θήκες απαράμιλλης αισθητικής, κατασκευασμένες από υλικά εξαιρετικής ποιότητας , ανακαλύπτοντας διαρκώς καινοτόμες τεχνικές που εξασφαλίζουν αυτό ακριβώς που αναζητά κάθε χρήστης.

Σταθερότητα στο κράτημα, αντιολισθητική αίσθηση, απαλότητα και λεπτή κατασκευή παράλληλα με την υψηλή προστασία και την αξιοπιστία των υλικών που χρησιμοποιεί, καθιστά τις θήκες Spigen την πρώτη επιλογή, για κάθε κινητό!

Διαθέτει σειρές που είναι κατασκευασμένες με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας πολλές εναλλακτικές σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις προτεραιότητες που θέτει στην επιλογή θήκης κινητού.

Δείτε όλες τις επιλογές Spigen ΕΔΩ

Tough Armor: Κατασκευασμένη από ελαστικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion. Έχει αυξημένο χείλος περιμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί η οθόνη σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος. Διαθέτει την πιστοποίηση MIL-STD 810G-516.6 επιτυγχάνοντας 26 φορές σε τεστ πτώσεως από 1.2m και έχει ενσωματωμένη βάση στήριξης βαμμένη στο χρώμα της θήκης!

Neo Hybrid: Έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο κάθε κινητό για το οποίο έχει σχεδιαστεί, προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση!

Slim Armor S: Παρέχει εξαιρετική προστασία χωρίς όμως να προσθέτει μεγάλο όγκο στη συσκευή! Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion και ένα εξωτερικό σκληρό στρώμα ματ πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει το κινητό από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα.

Leather Fit: Κατασκευασμένη από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό με εξωτερική επένδυση από εξαιρετικής ποιότητας συνθετικό δέρμα. Έχει εσωτερική επένδυση από μικροΐνες και 0.3mm αυξημένο χείλος περιμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος!

Neo Hybrid Carbon Dante: Η θήκη Neo Hybrid Carbon της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση! Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα περιμετρικό πλαίσιο σκληρού πολυανθρακικού πλαστικού (PC). H πίσω όψη έχει επένδυση από ανθρακονήματα προσδίδοντας μια πιό σπορ εμφάνιση και σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα!

Wallet S: Θήκη πορτοφόλι που παρέχει προστασία και λειτουργικότητα αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας συνθετικό δέρμα και από ένα εσωτερικό κέλυφος από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό (PC). Δυνατότητα στήριξης σε διάφορες γωνίες θέασης και διαθέτει ειδικές υποδοχές για χαρτονομίσματα και πιστωτικές κάρτες.

Στο Agorashop.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών με περισσότερους από 600 κωδικούς Spigen όλων των σειρών, κατάλληλων για κάθε χρήση.

VRS Design

Με αυστηρές προδιαγραφές και υψηλά standards, η VRS Design καινοτομεί και παράγει θήκες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να χαίρουν αναγνώρισης και να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών. Υψηλή ποιότητα υλικών και αυξημένοι έλεγχοι εξασφαλίζουν ότι κάθε θήκη που θα διατεθεί στο εμπόριο, θα ικανοποιήσει απόλυτα με τον σχεδιασμό, την ποιότητα, την κατασκευή της αλλά και την αισθητική της. Οι θήκες της VRS Design αποτελούν επάξια πλέον μια διαχρονική επιλογή!

Δείτε όλες τις θήκες VRS Design ΕΔΩ

Διαθέσιμες σειρές :

Damda Glide: Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion και ένα εξωτερικό σκληρό στρώμα πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει τα iPhone 7 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα.

Rugged Fit Kickstand: Είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο, σκληρό, πολυανθρακικό πλαστικό (PC) για μεγαλύτερη προστασία από φθορές και πτώσεις στο έδαφος χωρίς να προσθέτει περιττό όγκο στη συσκευή σας. Διαθέτει ένα εύχρηστο μεταλλικό backstand στο πίσω μέρος για να βλέπετε άνετα το αγαπημένο σας υλικό.

Δερμάτινη Θήκη Πορτοφόλι: Δερμάτινο πορτοφόλι με θήκες για κάρτες και χρήματα. Διαθέτει μαγνητικό κλιπ για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό ενώ βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά. Εξαιρετική επιλογή κλασικός σχεδιασμός και υψηλή αισθητική.

Otterbox

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 από ένα όνειρο που γεννήθηκε μέσα σε ένα γκαράζ και αναδείχτηκε με σκληρή δουλειά και σεβασμό στους πελάτες της. Η εταιρεία που χάρη στην δέσμευση στην καινοτομία κατάφερε να είναι αυτή που είναι σήμερα. Φαντάζεται, σχεδιάζει και δημιουργεί αξεσουάρ που επιτρέπουν στον καθέναν μας να απολαμβάνει κάθε στιγμή με επιλογές υψηλής ποιότητας.

Η στρατηγική της εταιρείας είναι ότι «Αναπτύσσεται για να προσφέρει λύσεις» και μέσα από την εταιρεία Ottercases Foundation, δεσμεύεται να εμπνεύσει τον καθένα να αλλάξει τον κόσμο!

Η Otterbox έχει διακριθεί και έχει ξεχωρίσει διεθνώς λαμβάνοντας πολλά βραβεία για την ευρηματικότητα,την καινοτομία και την ποιότητα των υλικών της.

Δείτε όλες τις επιλογές Otterbox για κάθε κινητό ΕΔΩ

Στo Agorashop.gr διατηρούμε πάντα υψηλό επίπεδο στις επιλογές που θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, προτείνουμε θήκες Otterbox των σειρών:

Defender: Για προστασία στις πιο ακραίες και δύσκολες συνθήκες! Με 3 επίπεδα προστασίας το σετ περιλαμβάνει ένα εξωτερικό στρώμα από συνθετικό καουτσούκ για να προστατεύει από πτώσεις και χτυπήματα, ένα εσωτερικό στρώμα από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό με επένδυση για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα περιμετρικό πλαίσιο από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό. Περιλαμβάνει ανθεκτική βάση ζώνης με περιστροφή 360° η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση στήριξης για τη συσκευή.

Symmetry: έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει τέλεια και να τα προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή, κατασκευασμένη από πολυανθρακικό πλαστικό με προσμίξεις χρυσόσκονης για να προστατεύει & να αναδεικνύει το κινητό σας!

Strada Folio: Με 3 επίπεδα προστασίας το σετ περιλαμβάνει μία εξωτερική στρώση γνήσιου δέρματος με εσωτερική ενίσχυση από υαλοβάμβακα, μία εσωτερική στρώση θερμοπλαστικού ελαστομερούς (TPE) για να απορροφά τους κραδασμούς και μία εσωτερικά περιμετρική στρώση σκληρού πολυανθρακικού πλαστικού.

Ringke

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρει λύσεις και να βοηθήσει τους χρήστες Smartphones, notebooks και άλλων προϊόντων τεχνολογίας να προστατεύσουν τα κινητά τους. Η γνώμη και τα σχόλια των πελατών γίνονται αφορμή για τη δημιουργία νέων προϊόντων και την βελτίωση όσων κυκλοφορούν. Τα αξεσουάρ και προϊόντα της Ringke είναι ευρέως γνωστά σε όλο τον κόσμο και εξάγονται σε 26 χώρες παγκοσμίως.

Δείτε όλες τις επιλογές Ringke για κάθε κινητό ΕΔΩ

Στο Agorashop.gr εμπιστευόμαστε και σας προτείνουμε θήκες και αξεσουάρ Ringke των σειρών:

Fusion: Κρυστάλλινη προστασία με Καινοτομία κατασκευής

Διάφανη θήκη κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό με ειδική επίστρωση και άκρες επενδυμένες με καουτσούκ, εξασφαλίζει μεγαλύτερη προστασία , σταθερό και άνετο κράτημα.

Η θήκη αυτή σχεδιάζεται με την τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών (Shock Absorption) είναι ειδικά ενισχυμένη με διπλό επίστρωμα, εξασφαλίζοντας 2 φορές περισσότερη αντοχή. Η καινοτόμα κατασκευή με τεχνολογία που αποτρέπει την σκόνη , τη βρωμιά και προστατεύει από τις γρατσουνιές παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία στο κινητό σου από οποιαδήποτε άλλη θήκη κινητού.

Ringke Flex: Κομψή σχεδίαση και τέλεια εφαρμογή.

Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion και ένα εξωτερικό στρώμα PU συνθετικού δέρματος για να προστατεύσει το κινητό από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα, χαρίζοντας παράλληλα ένα επαγγελματικό κομψό στυλ στη συσκευή σας.

Ringke Prism Air Glitter

Κατασκευασμένη από μαλακή πολυουρεθάνη (TPU), για ισχυρή προστασία από χτυπήματα και γρατζουνιές.

Εξαιρετικά λεπτή & ελαφριά με απαλή ματ επιφάνεια, σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στα βασικά πλήκτρα, τις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη και την πίσω κάμερα.

Ringke Wave

Η θήκη Wave έχει κομψή σχεδίαση και τέλεια εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένη εσωτερικά από ελαστικό TPU υλικό με ειδική επίστρωση και ενισχυμένες άκρες και εξωτερικά από σκληρό κάλυμμα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη προστασία , σταθερό και άνετο κράτημα.

Διαθέτει διπλό προστατευτικό στρώμα που έχει δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο που βελτιώνει την όψη του. Μια θήκη κομψή και με άριστες προδιαγραφές που διατηρείται τέλεια και δεν αποχρωματίζεται ή φθείρεται από γρατζουνιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *