Η Google σου δίνει πλέον 14 ημέρες για να αλλάξεις γνώμη μετά από οποιαδήποτε αγορά στο Google Play Store

Η Google σου δίνει πλέον 14 ημέρες για να αλλάξεις γνώμη μετά από οποιαδήποτε αγορά στο Google Play Store

Η Google σου δίνει πλέον 14 ημέρες για να αλλάξεις γνώμη μετά από οποιαδήποτε αγορά στο Google Play Store 1

Οι πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Google αποδίδουν σιγά σιγά καρπούς, καθώς η εταιρεία αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία που αφορά τις επιστροφές χρημάτων μετά από κάποια αγορά. Συγκεκριμένα, οι πελάτες του καταστήματος εφαρμογών Google Play θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τα χρήματα τους πίσω στο ακέραιο μέσα σε 14 ημέρες μετά την αγορά της εφαρμογής ή του παιχνιδιού ή κάποιας αγοράς μέσα από εφαρμογή (in-app purchase).

Μέχρι πρότινος, η Google άφηνε ένα ανοικτό παράθυρο 48 ωρών για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και είναι αλήθεια ότι η διαδικασία δεν ήταν και η πιο εύκολη αν άλλαζες γνώμη, μιας και έπρεπε να επικοινωνήσεις με τη Google ή αν παρερχόταν το 48ωρο θα έπρεπε να στραφείς στον developer χωρίς να έχεις καμία εγγύηση ότι θα ικανοποιούσε το αίτημα σου.

Με τη νέα πολιτική της Google, θα εγκρίνεται αυτόματα το αίτημα σου αν έχουν παρέλθει έως και 2 ώρες από την οποιαδήποτε αγορά. Μετά το πρώτο δίωρο θα έχεις στη διάθεση του 14 ημέρες για να υποβάλεις το σχετικό αίτημα και να πάρεις τα χρήματα πίσω, αρκεί να βρίσκεσαι σε χώρα της ΕΕ.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *