Η Google σε βοηθά να κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο απευθείας από την μηχανή αναζήτησης 1

Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση της υπηρεσίας Google Flights, η εταιρεία προχωρά σε νέες προσθήκες στην μηχανή αναζήτησης Google Search με σκοπό να βοηθήσει τον χρήστη να προγραμματίζει πλήρως τα ταξίδια του κλείνοντας και το ξενοδοχείο του από την φορητή συσκευή του.

Από τα αποτελέσματα αναζήτησης ο χρήστης θα βλέπει στο εξής τέσσερα tabs: Explore, Flights, Hotels και Your Trips. Στην καρτέλα Explore θα του εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό του, ενώ στην καρτέλα Your Trips θα βλέπει μια λίστα με τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει και αυτά που επιθυμεί να κάνει στο μέλλον. Τα αποτελέσματα στο Your Trips είναι εξατομικευμένα και ιδιωτικά (μόνο ο χρήστης μπορεί να τα δει) και του δίνεται η δυνατότητα να μοιραστεί τις κρατήσεις του με κάποιον φίλο μέσω email ή να πραγματοποιήσει αλλαγές ακόμη και όταν είναι offline.

Η Google σε βοηθά να κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο απευθείας από την μηχανή αναζήτησης 2

Η καρτέλα Flights προσφέρει τη δυνατότητα να κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια αφότου έχεις δει συγκρίσεις των τιμών για τις διαθέσιμες πτήσεις. Από την καρτέλα Hotels έχεις τη δυνατότητα να κλείνεις ξενοδοχείο φιλτράροντας τις τιμές, ημερομηνίες, διαθεσιμότητα και άλλους παράγοντες, ενώ σου εμφανίζονται φωτογραφίες από τα ξενοδοχεία χωρίς να χρειάζεται να φύγεις από την λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αν ο χρήστης κλείσει αεροπορική πτήση από το Flights, τότε αυτόματα θα καταγράφονται οι αντίστοιχες ημερομηνίες για αναζήτηση ξενοδοχείου στο Hotels και το αντίστροφο.

Η Google σε βοηθά να κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο απευθείας από την μηχανή αναζήτησης 3

Σταδιακά βλέπουμε ότι η Google πραγματοποιεί βήματα για να χτυπήσει τις δημοφιλείς υπηρεσίες για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων (π.χ. Booking), αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να θεωρήσουμε ότι έχει να παρουσιάσει κάτι ανάλογο.

[Google]

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *