Η εξήγηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την αγωγή στον Κακλαμανάκη

Η εξήγηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την αγωγή στον Κακλαμανάκη 1

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τοποθετήθηκε για το θέμα της αγωγής που έκανε εναντίον του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη.

Η αποκάλυψη του ΑΠΕ-ΜΠΕ προκάλεσε αίσθηση και η Ομοσπονδία, μέσω του ίδιου Μέσου, θέλησε να δώσει εξηγήσεις για αυτή την κίνηση της.

Όπως υπογραμμίστηκε, λοιπον, «στα 32 χρόνια συνεχούς διοίκησης της ομοσπονδίας, δεν έχει αποστείλει εξώδικο ή αγωγή σε κανέναν. Όσον αφορά στο εξώδικο στον πρώην αθλητή και νυν προπονητή ήταν για να ανακαλέσει σε όσα είχε πει στη Βουλή των Ελλήνων και στα οποία είχε κάνει λόγο για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από την ΕΙΟ.

Από τη στιγμή που δεν απάντησε στο εξώδικο, η ΕΙΟ ήταν υποχρεωμένη να καταθέσει αγωγή, καθώς το ΔΣ αποτελείται από δύο καθηγητές και πολλούς επιστήμονες κι αν δεν προχωρούσε σε απάντηση θα ήταν σα να αποδέχεται τις κατηγορίες του πρώην αθλητή και νυν προπονητή».

Να σημειωθεί ότι άνθρωποι της ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν στην αγωγή ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που αξιώνει η ΕΙΟ από τον Ολυμπιονίκη θα δοθούν στους ΑμεΑ αθλητές της ιστιοπλοΐας, καθώς και σε παραμεθόρια ναυτικά σωματεία.

Την Τετάρτη η Ομοσπονδία θα απαντήσει με Δελτίο τύπου αναλυτικά, όπως αναφέρει, «τόσο στον πρώην αθλητή και νυν προπονητή, όσο και σε τυχόν ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης. Τα στοιχεία θα αποσταλούν στον κ. Γεραπετρίτη, όσο και στον πρωθυπουργό της χώρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *