Οι δυο λόγοι που δεν ανησυχούν για την άδεια τον Παναθηναϊκό

Οι δυο λόγοι που δεν ανησυχούν για την άδεια τον Παναθηναϊκό

Οι δυο λόγοι που δεν ανησυχούν για την άδεια τον Παναθηναϊκό 1

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει αλλά στο εσωτερικό της ΠΑΕ είναι σίγουροι ότι το «τριφύλλι» θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο τετραπλός κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών από τις προσφυγές των Εσιέν, Λέτο, Τοτσε και Βεμερ έχει βάλει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες περιπέτειες από τους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του. Ο φάκελος για την αδειοδότηση του “τριφυλλιού” με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι σχεδόν απίθανο να εγκριθεί και ο σύλλογος είναι αντιμέτωπος με την καταστροφή την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε θέση να γυρίσει την σελίδα. Αρκεί βέβαια να υπάρχει Παναθηναϊκός μέχρι τότε…

Ο κόσμος είναι στα… κάγκελα, γεγονός που μάρτυρα και η δεύτερη επίσκεψη των οπαδών στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου.

Πάντως, στο εσωτερικό της ΠΑΕ δεν δείχνουν να ανησυχούν και θεωρούν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει κανονικά άδεια.

Που βασίζεται αυτή η σιγουριά; Κατά κύριο λόγο στην δέσμευση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προς τους άμεσους συνεργάτες του ότι θα βάλει λεφτά στο τέλος του μήνα και θα κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν και απειλούν τον Παναθηναϊκό ενώ κατά δεύτερο λόγο στην πεποίθηση ότι θα αλλάξει ο κανονισμός της ΕΠΟ για την άδεια και δεν θα υπάρχει πλέον η τιμωρία του υποβιβασμού.

Το τι θα συμβεί βέβαια είναι μια άλλη ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην εντατική, καθαρές κουβέντες δεν υπάρχουν και ο χρόνος θα δείξει τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του κλαμπ ο Αλαφούζος. Εκτός και αν τον προλάβουν οι εξελίξεις και γυρίσει άμεσα σελίδα ο σύλλογος…

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *