Η Μπριζίτ Μακρόν για τις στιγμές που πέρασε με τη Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Η Μπριζίτ Μακρόν για τις στιγμές που πέρασε με τη Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Η Μπριζίτ Μακρόν για τις στιγμές που πέρασε με τη Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο 1

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν θέλησε με την επιστροφή στη χώρα της να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες στιγμές από αυτές που πέρασε με την Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο.

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «πραγματικά ευχάριστη», αλλά είπε ότι «δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία».

Μιλώντας στη Le Monde είπε ότι «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι».

Πάντως η κ. Μακρόν είπε ακόμα ότι η Μελάνια, η οποία φέρεται να μιλάει απταίστως πέντε γλώσσες, είναι «ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή» και αναγνωρίζει ότι η δημόσια ζωή είναι δύσκολη.

Μάλιστα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σχολιάζοντας τα βίντεο που θέλουν την Μελάνια να αποφεύγει τα “αγγίγματα” του Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι όλα ερμηνεύονται υπερβολικά. Η Μελάνια, υποστήριξε, έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δουλεύει σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, αλλά μπορεί να κάνει λιγότερα από ό,τι η ίδια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *