Η Blizzard Entertainment μπαίνει σε νέα εποχή με την αποχώρηση του προέδρου και CEO, Mike Morhaime, μετά από 27 χρόνια

Αλλαγή σκυτάλης στη Blizzard Entertainment μετά από 27 χρόνια, καθώς ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Mike Morhaime, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τις θέσεις που κατέχει από το 1991 για να τις δώσει στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή και αντιπρόεδρο του τμήματος World of Warcraft, J. Allen Brack. Στις υπόλοιπες κορυφαίες θέσεις στην ηγεσία της Blizzard θα ανέλθουν οι Ray Gresko (Overwatch, Diablo III) ως Chied Development Officer και ο συνιδρυτής της εταρείας, Allen Adham.

Όπως αναφέρει ο Mike Morhaime στην ανακοίνωση του,

“Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με ορισμένους από τους πιο ταλαντούχος ανθρώπους στη βιομηχανία για να δημιουργήσουμε παιχνίδια και κόσμους, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία της Blizzard Entertainent κάποιος άλλος. Στο εξής θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως σύμβουλος στην εταιρεία που αγαπώ και εκτιμώ…Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η απίστευτη κοινότητα έχει τις δυνατότητες να παραμείνει ένας φωτεινός φάρος για τη βιομηχανία θέτωντας το καλύτερο θετικό παράδειγμα συμμετοχικότητας, ανεκτικότητας και αποδοχής για όλους. Με τα λόγια των βασικών αξιών της Blizzard: να θυμάσαι ότι πρέπει να παίζεις πάντοτε όμορφα και δίκαια”

Υπό την ηγεσία του Mike Morhaime, η Blizzard αναπτύχθηκε σε τρομακτικό βαθμό και ανέπτυξε ορισμένες από τις κορυφαίες σειρές video games όλων των εποχών, όπως τα World of Warcraft, Diablo, Starcraft, Overwatch και Hearthstone. Η εταιρεία εισέρχεται πλέον σε νέους τομείς, όπως τα eSports, και φυσικά ετοιμάζει δικά της ολοκαίνουργια projects.

Advertisements

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *