Η απίστευτη γκάφα της Μπαρτσελόνα στις διαπραγματεύσεις με ΓκάβιΗ απίστευτη γκάφα της Μπαρτσελόνα στις διαπραγματεύσεις με Γκάβι 1

Αυτή, θα είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις του καλοκαιριού για την Μπαρτσελόνα. Ο καταλανικός σύλλογος θέλει οπωσδήποτε να εξασφαλίσει το μέλλον του Γκάβι, του οποίου το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2023.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής. Παρά την επιθυμία της «Μπάρτσα» να τον κρατήσει και να τον κάνει βασικό «γρανάζι» της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ο 17χρονος μέσος καθυστερεί καθώς δεν τον πείθει η οικονομική πρόταση που έλαβε.

Η διάρκεια των συζητήσεων, ωστόσο, εξηγείται και από ένα μάλλον χονδροειδές λάθος της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την εκπομπή El Chiringuito, ο σύλλογος των «Μπλαουγκράνα» απλά ξέχασε να στείλει την επίσημη προσφορά μέσω email!

Εφόσον επιβεβαιωθεί, αυτή η γκάφα θα ήταν ιδιαίτερα επιζήμια για την Μπαρτσελόνα, καθώς σημαίνει σημαντική καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ θα θιγεί σημαντικό η φήμη και το γόητρο της διοίκησης.

Παρά το πιθανό αυτό πρόβλημα, ο καταλανικός Τύπος παραμένει σίγουρος για την ανανέωση του Ισπανού διεθνή (8 συμμετοχές, 1 γκολ. Η Sport εξηγεί ότι οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη και ότι μια συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο νεαρός σταρ έχει παίξει 47 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με την «Μπάρτσα», με 2 γκολ και 6 ασίστ (σε όλες τις διοργανώσεις). Η χρηματιστηριακή αξία του υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Transfermarkt.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.