«Θα σε σκοτώσω… Δολοφόνοι. Θα σας πάρω την ψυχή…», φώναζε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, όταν είδε τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν. «Κατέστρεψαν το παιδί μου και τη ζωή μου και εγώ πρέπει να τους βλέπω…; Όχι…», είπε. Από το προεδρείο του δικαστηρίου της ζήτησαν να βγει λίγο έξω από την αίθουσα και να ηρεμήσει, όπως και συνέβη, υποβασταζόμενη.

Στο πλευρό των γονιών της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα μπήκε στη δικαστική αίθουσα και πλησίασε τους γονείς, στους οποίους είπε λίγα λόγια συμπαράστασης.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είχαν και μια συζήτηση έξω από το δικαστήριο, με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη να προσπαθεί να ηρεμήσει. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με τη Μάγδα Φύσσα να αγκαλιάζει και να χαϊδεύει τη γυναίκα, προφανώς σε μια προσπάθειά της να της δώσει κουράγιο, γνωρίζοντας και η ίδια πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός είναι συγκλονιστικές…

Μετά από λίγη ώρα η Μάγδα Φύσσα αποχώρησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης ΤοπαλούδηΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *