Σειρά του Huawei Mate 20 Pro να περάσει από το χειρουργείο του iFixit για να δούμε όλα τα σωθικά του και κατά πόσο είναι εύκολη η επισκευή του. Η ομάδα αποκόλλησε το πίσω γυαλί θερμαίνοντας το για να μαλακώσει η κόλλα και ένα από τα πρώτα που παρατηρεί κανείς είναι φυσικά η απουσία του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Μεταξύ του γυαλιού και της μπαταρίας υπάρχει ένα κύκλωμα που φιλοξενεί το σύστημα ασύρματης φόρτισης, την κεραία NFC και το dual-tone LED flash. Το κύριο κύκλωμα είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με το συνολικό μέγεθος της συσκευής, έτσι ώστε να περισσέψει χώρος για τη μπαταρία, τη διάταξη της κάμερας, τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τους αισθητήρες για τη λειτουργία 3D Face ID. Διακρίνονται, επίσης, μικρότερα κυκλώματα για το ηχείο, την υποδοχή USB Type-C και την υποδοχή dualSIM.

Το iFixit αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά πολύπλοκο να αφαιρεθεί η οθόνη από το σασί, επειδή είναι κυρτή και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν αδύνατη η αντικατάσταση της χωρίς να σπάσει το γυαλί και απαιτείται ταυτόχρονα αντικατάσταση και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Γι’ αυτό, η βαθμολογία του στο θέμα της επισκευής δεν ξεπερνά τα 4/10.

[via]

Advertisements

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *