Γιατρός-«μαϊμού»: Με έλαια κι αποστάγματα υποσχόταν ότι ο καρκίνος θα εξαφανιστεί

Γιατρός-«μαϊμού»: Με έλαια κι αποστάγματα υποσχόταν ότι ο καρκίνος θα εξαφανιστεί

Γιατρός-«μαϊμού»: Με έλαια κι αποστάγματα υποσχόταν ότι ο καρκίνος θα εξαφανιστεί 1

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης του «μαϊμού» γιατρού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο Ελεύθερο Τύπο μίλησε ο θείος της 14χρονη που ήταν μεταξύ των τριών θυμάτων του 47χρονου, αποκαλύπτοντας ότι από τις «θεραπείες» κατάφερε να αποσπάσει από την οικογένεια το ποσό των 19.000 ευρώ.

«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτοκόλλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες, είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες που είναι υπο έγκριση θα έχουμε πλήρη ίαση», ανέφερε ο θείος της 14χρονης, υπογραμμίζοντας ότι η «θεραπεία» με έλαια κι αποστάγματα δεν ήταν αποτελεσματική.

«Εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο» συμπλήρωσε ο θείος της κοπέλας, επισημαίνοντας ότι «το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα».

Το λάθος με τα γάντια που τον πρόδωσε

Για το θέμα με τον γιατρό-«μαϊμού», που κατηγορείται για τον θάνατο τριών ατόμων και 45 συνολικά υποθέσεις απάτης, μίλησε ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε.

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο γιατρός της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος εξήγησε πως όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά μεταξύ αυτών ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του κ. Παπαγιαννόπουλου, ο 47χρονος έφυγε κι επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά την διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του όπως τα φοράνε οι γιατροί ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος.

«Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *