GhostWire: Tokyo, νέο trailer για το νέο horror game του Shinji Mikami

GhostWire: Tokyo, νέο trailer για το νέο horror game του Shinji Mikami 1

Το GhostWire: Tokyo αποκαλύφθηκε επίσημα πέρυσι στο πλαίσιο της E3 2019, αλλά στην εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5 είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέο υλικό για το νέο πόνημα του Shinji Mikami και της Tango Gameworks, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Bethesda.

Ο Shinji Mikami είναι πασίγνωστος στον χώρο των horror games από τη δουλειά του στα Resident Evil και Evil Within, επομένως, μπορούμε να είμαστε σίγουροι τουλάχιστον για την ατμόσφαιρα του GhostWire: Tokyo. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Τόκιο όπου το 99% του πληθυσμού έχει εξαλειφθεί από μυστηριώδη υπερφυσικά όντα. Ο πρωταγωνιστής καλείται να τα εντοπίσει χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες ικανότητες του και φυσικά να τα εξολοθρεύσει.

Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο trailer μας άφησε μια γεύση ενός πολύ παράξενου κόσμου, στο βαθμό του ενοχλητικού και είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση στο σύστημα μάχης, παρά το γεγονός ότι μοιάζει με καθαρόαιμο first person.

Οι δημιουργοί, πάντως, πιστεύουν πολύ στο project και ήδη σκέφτονται τη μεταφορά του σε άλλες πόλεις του κόσμου. Όλα θα κριθούν φυσικά από την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι gamers…

Το GhostWire: Tokyo θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 αποκλειστικά για το PlayStation 5 για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια θα το δούμε και σε Windows PC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *