Φονικό στα Ανώγεια: «Σε αγαπάμε» φώναζαν στον 29χρονο συγγενείς και φίλοι

Φονικό στα Ανώγεια: «Σε αγαπάμε» φώναζαν στον 29χρονο συγγενείς και φίλοι 1

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 29χρονος κατηγορούμενος του διπλού φονικού στα Ανώγεια αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο ακούγοντας συγγενείς και φίλους να του φωνάζουν «σε αγαπάμε».

Όπως αναφέρει το neakriti.gr o 29χρονος βγήκε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το τζιπ που θα τον μετέφεραν, η μητέρα του φώναξε: «την ευχή του πατέρα σου και τη δικιά μου».

Νωρίτερα ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.

Έκλαιγε στην απολογία του

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 29χρονο από το διπλό φονικό στα Ανώγεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 29χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, είχε μία μαραθώνια απολογία στον ανακριτή.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr o δικηγόρος του, Διουνύσης Βέρρας, ανέφερε πως ο πελάτης του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος κατά την απολογία του στον ανακριτή και την ώρα που περιέγραφε τι συνέβη μόλις αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό έκλαιγε λέγοντας «Άδειασα όλος μέσα μου, υπήρξε σκοτάδι μπροστά μου».

«Ο πατέρας μου ήταν ο άγγελός μου, τον είχα εγώ σαν πατέρα» ανέφερε ο 29χρονος όπως είπε η έτερη δικηγόρος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Ο κ. Βέρρας μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, δεν προσκόμισε το αληθινό όπλο στις αστυνομικές αρχές, καθώς στον τόπο του συμβάντος υπήρχαν δυο διαφορετικοί τύποι βολίδων (ο ένας τύπος ήταν συμβατός του όπλου που έφερε ο 29χρονος), το όπλο ωστόσο που προσκόμισαν στις αρχές δεν ταίριαζε με καμία από τις βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.