Εξηγήσεις από τον Αλ. Τσίπρα για ρύθμιση δανείου εταιρίας που ανήκει στα αδέλφια του ζητάει η ΝΔ

Εξηγήσεις από τον Αλ. Τσίπρα για ρύθμιση δανείου εταιρίας που ανήκει στα αδέλφια του ζητάει η ΝΔ

Εξηγήσεις από τον Αλ. Τσίπρα για ρύθμιση δανείου εταιρίας που ανήκει στα αδέλφια του ζητάει η ΝΔ 1

Eξηγήσεις από τον πρωθυπουργό ζητάει η ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η τεχνική εταιρεία Δίοδος, που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, πέτυχε το 2016 ευνοϊκή, όπως αναφέρεται, ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις 300 ευρώ. 

 

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ σημειώνει:

 

«Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα  “πέτυχε” το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ. 

 

Ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες, όπως και στις επιχειρήσεις που έχει αφαιμάξει με τους φόρους του, πώς μια εταιρεία που όλως τυχαίως ανήκει στα αδέλφια του, κατόρθωσε να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ. 

 

Αν μπει στον κόπο ο κ. Τσίπρας, ας απαντήσει και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με εκείνη που επιχείρησε το 2012 να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα; 

 

Θα επανέλθουμε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *