Έξαλλοι ξανά με Μπερτομέου στον Παναθηναϊκό, νέες ποινές σε Γιαννακόπουλο

Έξαλλοι ξανά με Μπερτομέου στον Παναθηναϊκό, νέες ποινές σε Γιαννακόπουλο

Έξαλλοι ξανά με Μπερτομέου στον Παναθηναϊκό, νέες ποινές σε Γιαννακόπουλο 1

Μετά τη νηνεμία και την εκεχειρία του τελευταίου μήνα, φαίνεται να ξεσπάει νέος «πόλεμος» μεταξύ Παναθηναϊκού και Euroleague.

Όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι», ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε υποσχεθεί να τοποθετηθεί όσον αφορά τις ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ομαλοποίηση της κατάστασης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν σήμερα ότι οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Euroleague αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο και ότι αντί να κατευνάσει τα πράγματα, θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Και να ήταν μόνο αυτό; Στο 20ημερο διάστημα της εκεχειρίας, η Euroleague είχε στείλει άλλες δύο τιμωρίες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η πρώτη έκανε λόγο για χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ και έναν χρόνο αποκλεισμού από τα γήπεδα και η δεύτερη χρηματικό πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ. Στο σύνολο 410.000 ευρώ και έναν χρόνο εκτός γηπέδου.

Στον Παναθηναϊκό θέλησαν να σεβαστούν την περίοδο της ανακωχής και γι’ αυτόν τον λόγο δεν δημοσιοποίησαν τίποτα απολύτως.

Άλλωστε, εξηγούν ότι ο ίδιος ο Μπερτομέου ήθελε να υπάρχει νηνεμία στις σχέσεις των δύο πλευρών, αλλά με αυτές τις δηλώσεις έκανε εκ νέου έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *