«Έστησαν ένα βιασμό για να βγει το θέμα στα κανάλια»

«Έστησαν ένα βιασμό για να βγει το θέμα στα κανάλια» 1

«Δεν αισθανόμαστε καλά φυσικά σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ ο πατέρας του 29χρονου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός οδηγού ταξί στην Αθήνα.

«Πώς αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι; Το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε ένα βιασμό για να “βγει” στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί, έτσι το αντιμετωπίζουμε» είπε στη συνέχεια ο πατέρας του 29χρονου που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος οδηγού ταξί.

Μάλιστα ο πατέρας, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα και η ευαισθησία του γιου του είναι εμφανείς καθώς αν και ευρισκόμενος στα κρατητήρια μερίμνησε να ζητήσει ρούχα για να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού. Ο 29χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος Έλληνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *