Έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Σαλαμίνα

Έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Σαλαμίνα


Ξεκινούν τα μεγαλύτερα αθλητικά έργα την τελευταία 20ετία στην Σαλαμίνα προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, με πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αφορούν επισκευές στο στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης.

Το έργο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας από το 2015 και η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη τον Οκτώβριο του 2020 μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Α.ΚΟΙ. ΠΟ.Π. του δήμου Σαλαμίνας ο οποίος και το δημοπράτησε.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο “Αίαντας”, με άλλον τελευταίας γενιάς, που θα πληροί τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA, ενώ θα τοποθετηθούν νέες εστίες και θα κατασκευαστεί στίβος με τάπητα τύπου «ταρτάν».

Ανάμεσα στο στίβο και στον αγωνιστικό χώρο, θα κατασκευαστεί κανάλι απορροής για τα όμβρια. Θα συντηρηθούν τα εξωτερικά κτίρια και οι βοηθητικοί χωροι, θα επισκευαστούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θα τοποθέτηηει σύγχρονη μεγαφωνική εγκατάσταση, ενώ θα γίνει εξωτερικός και εσωτερικός χρωματισμός της τοιχοποιίας των κοινόχρηστων κτιρίων του σταδίου. 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *