Έρχεται κοινή εμφάνιση στο J2US, φήμες για συνεργασία και δισκογραφικά – Newsbeast



Τις τελευταίες ημέρες η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούν στα lifestyle θέματα μιας και το Σάββατο (26/12), οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή. Οι δύο τραγουδίστριες που τα τελευταία 20 και κάτι παραπάνω χρόνια, είχαν «γράψει» ιστορία με την κόντρα τους (που οι ίδιες δεν δέχονταν, αποδίδοντάς την κυρίως στον Τύπο), αναμένεται να γράψουν τώρα μια άλλη ιστορία.

Έτσι, στον τελικό του J2US, Βίσση και Βανδή όχι μόνο θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, αλλά δεν αποκλείεται να μοιραστούν και τη σκηνή, τραγουδώντας μαζί. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, κρατώντας τον κόσμο που περιμένει αυτή τη στιγμή, σε αγωνία.

Το πρωί της Πέμπτης, στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική συνάντηση των δύο κυριών, αποκαλύπτοντας ακόμη πως μάλλον δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού Βίσση και Βανδή σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές. Άλλωστε και οι δύο ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία.

Να υπενθυμίσουμε πως η μία έκανε follow την άλλη στο Instagram, με τη Βανδή να έχει δώσει και το πρώτο της like σε ανάρτηση της Βίσση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *