Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην οδό Ταϋγέτου στη Λαμία, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συλλαμβάνουν ανήλικο Ρομά στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων, ο οποίος είχε επιτεθεί νωρίτερα για να κλέψει χρήματα από συνταξιούχο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό ξεκίνησε σε σουπερ μάρκετ της περιοχής, όπου ο ανήλικος κατάφερε να αποσπάσει από το χέρι του ανθρώπου μικρό χρηματικό ποσό.

Εκείνος όμως αντέδρασε και «βούτηξε» τον νεαρό από το μπουφάν, ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την Αστυνομία. Τότε, ο δράστης αντέδρασε και με δαγκωνιές κατάφερε να ξεφύγει από το παρ’ ολίγον θύμα του και τράπηκε σε φυγή.

zce4zci1

Βέβαιος ότι δεν τον ακολούθησε κανείς, πήγε στο κυλικείο του Σταθμού Υπεραστικών, όπου αγόρασε τσιγάρα και προσπάθησε φορώντας και την κουκούλα από το πανωφόρι του, να περάσει απαρατήρητος στο καφέ που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής.

Όμως, η ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο, έχοντας την περιγραφή του, γρήγορα τον συνέλαβε, παρά την ανεπιτυχή προσπάθειά του να ξεφύγει από άλλη έξοδο, καθώς τον εμπόδισε πολίτης που είχε δει τι συμβαίνει.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, πλέον θα οδηγηθεί αρμοδίως.

izv6egpq

Περισσότερες ειδήσεις για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *