Επενδύσεις 28 εκατ. ευρώ στο EverEden

Από την έντυπη έκδοση 

Του Λάμπρου Καραγεώργου
lkar@naftemporiki.gr 


Ξεπέρασαν τα 28 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις που πραγματοποίησε αραβικό fund σε συνεργασία με την εταιρεία Πυραμίς ΑΤΕ, συμφερόντων της οικογένειας Παναγόπουλου, για την ανακατασκευή του ξενοδοχείου EverEden Beach Resort Hotel & Spa στην Ανάβυσσο. Η επένδυση, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ξενοδοχείων EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmeni Άλκη Παναγόπουλο, έγινε με ίδια κεφάλαια και το επενδυτικό πρόγραμμα περιελάμβανε ενίσχυση της στατικότητας των κτηρίων, καθώς και επανεγκατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών δικτύων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη μελέτη φωτισμού και ηχομόνωσης, με γνώμονα την παροχή της απόλυτης εμπειρίας στον ταξιδιώτη. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που άρχισε να υποδέχεται τους τουρίστες από την Παρασκευή 26 Ιουνίου, βρίσκεται στην καρδιά της «αθηναϊκής Ριβιέρας», στο 47ο χλμ. της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, και απέχει μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η μονάδα απαρτίζεται από τρία κτιριακά συγκροτήματα και διαθέτει γήπεδα 49 στρεμμάτων, ένα συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει δυναμικότητα 260 δωματίων. «Στο EverEden Beach Resort Hotel διατηρούμε αναλλοίωτα τα παλαιά παραδοσιακά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού και τα αναμειγνύουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από μοντέρνες υποδομές και εγκαταστάσεις, σχολιάζει ο διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείων EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmeni, Άλκης Παναγόπουλος.

Επενδύσεις 28 εκατ. ευρώ στο EverEden

Παράλληλα στο ίδιο επιχειρηματικό σχήμα ανήκει και το ξενοδοχείο Somewhere Boutique Vouliagmeni που ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις αρχές Ιουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *