Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (12/01) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες των χθεσινών αστυνομικών επιχειρήσεων επί των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι.

Οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται πως, ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε το Σάββατο (11/01) σε ανακατάληψη των κτιρίων στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Επί τόπου μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τα κτίρια και προχώρησαν σε εννέα συνολικά προσαγωγές, ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια.

Ένταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο Κουκάκι

Από τις Αρχές έγινε και χρήση χημικών, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε αρκετή ώρα αργότερα. Μάλιστα, από όλο αυτό το σκηνικό τραυματίστηκαν και αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η 17χρονη κόρη ηθοποιού.

Ένταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο ΚουκάκιΈνταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο ΚουκάκιΈνταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο ΚουκάκιΈνταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο Κουκάκι

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *