Εξωτική απόδραση στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους

Οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι είναι νησιωτικό σύμπλεγμα που ανήκει στις ΗΠΑ και αποτελείται από 53 νησιά. Ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Ιωάννης και η νήσος Σαιντ Κρουά, δηλαδή Άγιος Σταυρός είναι τα μεγαλύτερα νησιά και τα μόνα κατοικήσιμα. Η εξωτική Σαρλότ Αμαλί είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και βρίσκεται στο νησί Άγιος Θωμάς.

Ένας απάτητος παράδεισος καλά κρυμμένος στην Καραϊβική 1

Τα δροσερά τιρκουάζ νερά, οι κάτασπρες παραλίες με τους κοκοφοίνικες και η τροπική ομορφιά της φύσης δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, καθιστώντας τα νησιά ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και ηρεμία.

Το μεγαλύτερο μέρος του Άγιου Ιωάννη είναι Εθνικό Πάρκο ενώ το υπόλοιπο νησί φιλοξενεί μια μικρή γραφική πόλη και ξενοδοχεία.

Ένας απάτητος παράδεισος καλά κρυμμένος στην Καραϊβική 2

Τα πολύχρωμα μικρά λεωφορεία που είναι ανοικτά από παντού σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή, ενώ λειτουργούν ως ταξί για τις μετακινήσεις των τουριστών. Στο νησί του Αγίου Θωμά με την απόλυτη ησυχία και γαλήνη το μόνο που ακούγεται είναι το δροσερό αεράκι του νησιού να διασχίζει αρχαία ερείπια.

Ένας απάτητος παράδεισος καλά κρυμμένος στην Καραϊβική 3

Η κρυστάλλινη θάλασσα των Παρθένων Νήσων κρύβει μέσα της ένα πλούσιο υδάτινο κόσμο που σας καλεί να τον εξερευνήσετε ενώ στις απόμακρες παραλίες μπορείτε να κολυμπήσετε παρέα με χελώνες και μυλιοβατίδες.

Ένας απάτητος παράδεισος καλά κρυμμένος στην Καραϊβική 4

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *