Ελληνικό ένα από τα νέα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2018

Η βρετανική Guardian κατατάσσει στην 11η θέση άρτι αφιχθέν πολυτελές ξενοδοχείο σε νησί του Ιονίου

Για ακόμη μία φορά η βρετανική εφημερίδα Guardian συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα σε αφιέρωμά της. Συγκεντρώνοντας τις 20 κορυφαίες ξενοδοχειακές αφίξεις στην Ευρώπη για το 2018, η συντάκτρια του άρθρου ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές και μία σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του Ιονίου.

Από το Πόρτο, τη Μαδρίτη, το Παρίσι και τη Ρώμη, μέχρι το Ελσίνκι, τη Ζυρίχη, τις Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ και άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις, και όχι μόνο, ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το design και τη φιλοσοφία τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον της βρετανικής εφημερίδας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας λίστας με τις κορυφαίες αφίξεις της χρονιάς.

Ελληνικό ένα από τα νέα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2018 1

Στην 11η θέση της συγκεκριμένης λίστας φιγουράρει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της χρονιάς στο Ιόνιο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Μαΐου στο αρχοντικό νησί των Φαιάκων και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη διακριτική πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει.

Δείτε ποιο ελληνικό ξενοδοχείο διακρίθηκε ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης στη λίστα της Guardian στο www.greekguide.com

Ελληνικό ένα από τα νέα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2018 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *