Ελληνική εταιρεία αναστέλλει τις κρουαζιέρες έως τις 29 Ιουνίου

Ελληνική εταιρεία αναστέλλει τις κρουαζιέρες έως τις 29 Ιουνίου

Ελληνική εταιρεία αναστέλλει τις κρουαζιέρες έως τις 29 Ιουνίου 1

Οι επιλογές των πελατών της για επιστροφή ή εξαργύρωση μελλοντικού προγράμματος

Την αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας της έως τις 29 Ιουνίου 2020, ανακοίνωσε σήμερα η ελληνική εταιρεία Celestyal Cruises, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κοροναϊού.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα επανέλθει με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με εκκίνηση και αφετηρία από το λιμάνι του Πειραιά. Η Celestyal Cruises προσθέτει εξάλλου, ότι όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises εντός του 2020, 2021 και 2022. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης στις 31 Δεκεμβρίου 2021, προσφέροντας έτσι αρκετό χρόνο για επαναπρογραμματισμό των σχεδίων του.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises θα εκδώσει πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα για όσους έχουν επηρεαστεί, το οποίο θα αποσταλεί απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο.

Για μεγαλύτερη ευκολία για τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις για το υπόλοιπο του 2020, η Celestyal Cruises παρατείνει, επίσης, την πολιτική ακυρώσεων «Peace of Mind» για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία της κρουαζιέρας τους έως και 7 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, για αναχωρήσεις από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2020. Για αναχωρήσεις μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα σχέδια τους έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, έχοντας τη δυνατότητα να την προγραμματίσουν εκ νέου μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου 2022.

«Κατανοούμε την αναστάτωση που ίσως προκαλεί αυτή η απόφαση και απολογούμαστε στους πολύτιμους φιλοξενούμενους μας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αντιληπτό, πως λαμβάνουμε αυτά τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών, όσο και του πληρώματός μας»., αναφέρει ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της (CCO) Celestyal Cruises.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *