Έγκλημα στο Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξί από την Περιφέρεια Αττικής

Τον πειθαρχικό έλεγχο για τον οδηγό ταξί στο έγκλημα στο Ελληνικό ζήτησε και η Περιφέρεια Αττικής με σκοπό να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό, και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Για παρεξήγηση κάνει λόγο ο οδηγός ταξί που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στο Ελληνικό, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», δήλωσε για το περιστατικό ο αυτοκινητιστής, μιλώντας στο OPEN, και αφηγούμενος τα όσα συνέβησαν ανέφερε: «Μπαίνει μια κυρία μέσα που δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα “βγείτε έξω”, γιατί δεν ήξερα».

Ο ίδιος διευκρίνισε πως όλα συνέβησαν αστραπιαία, την ώρα που περίμενε πελάτη με προγραμματισμένο ραντεβού. Η αντίδρασή του να ζητήσει από τη γυναίκα να κατέβει από το ταξί ήταν στην αρχή, χωρίς να έχει εικόνα του τι ακριβώς συνέβαινε.

«Τι να της πω εκείνη τη στιγμή; Δεν ήξερα τι έγινε. Έτρεξε, και λέω, τι γίνεται αυτή τη στιγμή; Και τότε βλέπω το αίμα. Και μάλιστα, το αίμα παντού, δηλαδή τι να κάνω; Τρελάθηκα», δήλωσε ακόμα, υπογραμμίζοντας πως όταν κατάλαβε την πραγματική διάσταση της κατάστασης προσπάθησε να βοηθήσει, όμως ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το λάθος του ήταν πως τρομοκρατήθηκε.

«Εκείνη τη στιγμή εγώ συγκλονίστηκα. Βλέπω πυροβολισμούς, βλέπω τη γυναίκα του, τι γίνεται; Δηλαδή, έχασα τον μπούσουλα», ανέφερε, ενώ σχολίασε πως όσοι τον επικρίνουν θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση του. «Τι θα κάνανε αυτοί; Μετά μπορείς να πεις πολλά πράγματα», σημείωσε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *