ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Αύξηση 8,3% στα καθαρά κέρδη α’ εξαμήνου

www.edathess.gr

Το ΔΣ της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενέκρινε τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου του 2020, όπου αποτυπώνονται οι καλές επιδόσεις της εταιρείας, παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας covid-19 στην οικονομία. Συγκεκριμένα, το α’ εξάμηνο σημειώθηκε μεγάλη ανάπτυξη της αγοράς με 8.293 νέες συνδέσεις και διανεμήθηκαν 277,9 εκατ. κυβικά φυσικού αερίου αυξημένοι κατά 4,4% από το εξάμηνο του 2019.

Υλοποιήθηκαν οι  προγραμματισμένες επενδύσεις που υπερβαίνουν τα  12 εκατ. ευρώ για τη ανάπτυξη του δικτύου και τη σύνδεση των νέων καταναλωτών.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στο α’ εξάμηνο ξεπέρασε τα 39,15 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) άγγιξαν τα 30,54 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 4,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρείας, μετά τους φόρους,  διαμορφώθηκαν στα 17 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 8,3% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, τα ισχυρά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν στο ακέραιο την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας και αποτελούν εχέγγυο για την επίτευξη όλων των στόχων και την υλοποίηση του  επενδυτικού της προγράμματος στο σύνολό του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *