Έχετε κόκκινο δάνειο; Ρωτήστε τους ειδικούς τώρα

Έχετε κόκκινο δάνειο; Ρωτήστε τους ειδικούς τώρα

echete-kokkino-danio-rotiste-tous-idikous-tora-1

Έχετε κόκκινο δάνειο; Ρωτήστε τους ειδικούς τώρα

Οι θεσμοί πιέζουν τις ελληνικές τράπεζες για την ρύθμιση δανείων και για την εύρεση λύσης σε δάνεια κακοπληρωτών. Μάλιστα από τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει ένα κύμα από διαταγές πληρωμής οι οποίες θα έχουν ως στόχο την είσπραξη των μακροπρόθεσμα παραμελημένων οφειλών.

Αυτή η περίοδος θα περιλαμβάνει κατασχέσεις σε στεγαστικά δάνεια, έρευνα ακίνητης περιουσίας ως προς τους οφειλέτες καταναλωτικών δανείων αλλά και επέμβαση στην λειτουργία των επιχειρήσεων που έχουν ανεξόφλητα επιχειρηματικά δάνεια.

Οι ειδικοί της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Virvilis μας συμβουλεύουν να προβούμε τώρα στην ρύθμιση δανείων.

Ρύθμιση δανείων για ιδιώτες

Ο νόμος Κατσέλη και οι διατάξεις του προσφέρονται για την ρύθμιση χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας να είστε σίγουροι πως εμείς θα παλέψουμε με συνέπεια την υπόθεσή σας και στο τέλος θα λάβει και την επιθυμητή κατάληξη.

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε την καλύτερη ρύθμιση και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να ελπίζουμε και στην οριστική διαγραφή των χρεών.

Ρύθμιση δανείων για επιχειρήσεις

Αν πάλι είστε ο ιδιοκτήτης κάποιας από τις κόκκινες επιχειρήσεις η οποία, φορολογείται στον ελλαδικό χώρο και έχει συνολικό χρέος πάνω από 20.000 ευρώ, τότε μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να παλέψουμε μαζί την ένταξη της επιχείρησης σας στον νόμο 4469/2017 ώστε να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τις δυνάμεις σας.

Οι ειδικοί στις ρυθμίσεις χρεών οφειλών της εταιρείας Virvilis

Τα ζητήματα των τραπεζικών χρεών των επιχειρήσεων αλλά και των ιδιωτών είναι πάρα πολύ λεπτά και θα πρέπει να διαχειρίζονται από άτομα που διαθέτουν βαθιά γνώση και κατανόηση των νόμων και των διατάξεών τους, αλλά διαθέτουν και την απαιτούμενη εμπειρία.

Μπορεί να υπάρχουν νέες εξελίξεις που φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκές ωστόσο αν κάποιος δεν είναι πεπειραμένος σε αυτά τα θέματα είναι πολύ επικίνδυνο να αναλάβει την διεξαγωγή τους χωρίς επίβλεψη.

Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη και φροντίστε να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή ρύθμιση που μπορεί να γίνει για την περίπτωσή σας!

Η εταιρεία ρύθμισης οφειλών Virvilis δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τραπεζικών προϊόντων  από το 1994 είναι φυσικό λοιπόν να είναι μια εταιρεία που διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία και μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε υπόθεση οφειλής και δανείου.

Αν λοιπόν ανήκετε κι εσείς στην μεγάλη κατηγορία των Ελλήνων που έχουνε ανεξόφλητες οφειλές και χρέη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε να δώσουμε τη σωστή λύση σε όλα σας τα προβλήματα αλλά και όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για την ένταξη στον νόμο 4469/2017 αλλά και για τον νόμο Κατσέλη.

Δείτε περισσότερα για τις ρυθμίσεις δανείων και οφειλών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *