E3 2020: Έξω η Sony, μέσα η Microsoft!

E3 2020: Έξω η Sony, μέσα η Microsoft! 1

Στον δρόμο που χάραξε η Nintendo με την αποχή της από τις μεγάλες εκθέσεις για το gaming φαίνεται ότι βαδίζει οριστικά η Sony. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα δώσει το παρών στην E3 2020 που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2020 στο Los Angeles, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη χρονιά παρουσίασης του PlayStation 5 και αρκετών πρωτοκλασάτων τίτλων, όπως το The Last of Us Part II.

Η Sony αναμένεται ότι θα παρουσιάσει το PlayStation 5 στις 5 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με τη μεγάλη διαρροή που ήρθε στη δημοσιότητα μόλις χτες το βράδυ, ενώ αισθάνεται πως είναι προτιμότερο να επενδύσει σε δικές της αυτόνομες εκδηλώσεις για ό,τι νεότερο αφορά το οικοσύστημα του PlayStation. Εξάλλου, η εταιρεία έχει ήδη στραφεί στο μοντέλο των Nintendo Direct με τα “State of Play”, στα οποία αποκαλύπτει νέους τίτλους και ειδήσεις για το PlayStation γενικότερα.

Στον αντίποδα, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, κ. Phil Spencer, επιβεβαίωσε ότι η Microsoft θα βρίσκεται στην E3 2020 και απ’ ό,τι φαίνεται το Xbox θα έχει τη μεγαλύτερη προβολή από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην μεγαλύτερη έκθεση για το gaming παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *