Ε. Τσακαλώτος: Η ελληνική οικονομία θα άντεχε αν η κυβέρνηση επιδείκνυε την απαιτούμενη στρατηγική

Ε. Τσακαλώτος: Η ελληνική οικονομία θα άντεχε αν η κυβέρνηση επιδείκνυε την απαιτούμενη στρατηγική

Ε. Τσακαλώτος: Η ελληνική οικονομία θα άντεχε αν η κυβέρνηση επιδείκνυε την απαιτούμενη στρατηγική 1

INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τη σημερινή δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ότι η ελληνική οικονομία αντέχει και δεύτερο lockdown, σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συντονιστής οικονομικού κύκλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Πράγματι, είχαμε θωρακίσει την ελληνική οικονομία για να αντέξει πολλά. Αλλά η ελληνική οικονομία αντέχει και προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Αντέχει προσλήψεις καθηγητών, ώστε να έχουμε λιγότερα παιδιά στις τάξεις. Αντέχει αύξηση δρομολογίων στα ΜΜΕ, ώστε να μη στοιβάζονται οι άνθρωποι. Αντέχει ενίσχυση επιχειρήσεων και εργαζομένων, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός σε επιχειρήσεις» σημειώνει.

Κατά τον κ. Τσακαλώτο, η ελληνική οικονομία «εν δυνάμει θα άντεχε όλα αυτά, αν η κυβέρνηση επιδείκνυε την απαιτούμενη στρατηγική. Και θα αποφεύγαμε τα χειρότερα σε αυτή την περίπτωση, καθώς και τη στοχοποίηση διαφορετικής κοινωνικής ομάδας κάθε μέρα.

Το μόνο που δεν αντέχουν η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία είναι η επικοινωνιακή προσήλωση των αρίστων επιτελικών» αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *