Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δράσεις για το ΕΣΥ και τους εργαζομένους εν μέσω Covid-19

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δράσεις για το ΕΣΥ και τους εργαζομένους εν μέσω Covid-19

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δράσεις για το ΕΣΥ και τους εργαζομένους εν μέσω Covid-19 1

Με σταθερό αίσθημα ευθύνης, και με πρόθεση να συνεισφέρει αποτελεσματικά στη στήριξη της χώρας μας σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτόγνωρης κρίσης που ζούμε σήμερα και ανακοινώνει στοχευμένες υποστηρικτικές ενέργειες στους τομείς της υγείας, της παιδείας και της εργασίας.

Η πανδημία έχει αναδείξει την ανάγκη διαθεσιμότητας αναπνευστήρων στις ΜΕΘ της χώρας και η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εξασφάλισε την προμήθεια 12 άμεσα παραδοτέων αναπνευστήρων, τους οποίους θέτει στη διάθεση του υπουργείου Υγείας. Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στην προμήθεια συστήματος υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητού ακτινολογικού συστήματος που θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του προγράμματος «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» του υπουργείου Παιδείας, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προχωρά μέσω του Junior Achievement Greece σε χρηματική δωρεά ώστε να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης παρούσας συγκυρίας, οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής, στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις τους για να φέρουν εις πέρας με επιτυχία την αποστολή της εταιρείας να παράγει και να διαθέτει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους, θα τους διανεμηθεί επιπλέον αμοιβή, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *