Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Asia Fruit Logistica

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Asia Fruit Logistica 1

www.asiafruitlogistica.com

Την απόφαση να διεξαχθεί διαδικτυακά η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, Asia Fruit Logistica  , χωρίς να αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της, στις 18 με 20 Νοεμβρίου 2020, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η ψηφιακή, πλέον, έκθεση προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, που μετονομάστηκε σε Asia Fruit Logistica  Οn, θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες της μία ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα, όσες εταιρείες – εκθέτες επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν webinars ή παρουσιάσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε ό,τι αφορά τo Διεθνές Συνέδριο Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, το AsiaFruit Congress , μετονομάζεται σε AsiaFruit Congress On και θα διεξαχθεί επίσης ψηφιακά, μια μέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 17 Νοεμβρίου 2020, απευθυνόμενο στους decision makers της αγοράς.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, προκειμένου να υποστηρίξει τη διαδικτυακή συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στη διοργάνωση, με σκοπό να ανοίξει νέους δρόμους εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ασιατική αγορά τροφίμων.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την Asia Fruit Logistica Οn, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/en/.

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *