Δεν πηγαίνει ΟΑΚΑ στο ματς με την Μπασκόνια ο Γιαννακόπουλος

Δεν πηγαίνει ΟΑΚΑ στο ματς με την Μπασκόνια ο Γιαννακόπουλος 1

Έπειτα από την ποινή που επιβλήθηκε από τη Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού και η ΚΑΕ, έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους. Έτσι, στο σημερινό (21:15) ματς με αντίπαλο την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» δεν θα δώσει το παρών.

Η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής να απορρίψει την αίτησή του για αναστολή του μονοετούς αποκλεισμού του από τα γήπεδα, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, προκάλεσε απογοήτευση στους «πράσινους», αλλά η κίνηση αυτή δείχνει ότι δεν χάθηκε και η ψυχραιμία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα και καμία αφορμή στη Euroleague, ώστε να του επιβληθεί κάποια νέα ποινή. Παράλληλα, υπάρχει αναμονή για την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της διοργάνωσης, για την έφεση που έχει ασκήσει η πλευρά του επικεφαλής του Παναθηναϊκού.

Αυτή η απόφαση δεν σημαίνει πως η διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της ομάδας στη Euroleague δεν ισχύει. Πολλά θα κριθούν από την τελική απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου, ευελπιστώντας σε εξάλειψη ή μείωση της ποινής του ενός έτους.

Ενημερώθηκαν και οι υπόλοιπες ομάδες

Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε επίσημα και τις υπόλοιπες δεκαπέντε ομάδες που παίρνουν μέρος στη Εuroleague, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαγορεύεται να μπει στα γήπεδα της διοργάνωσης μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *