Δεν έχουν φανεί τα λεφτά του Παϊρότζ

Δεν έχουν φανεί τα λεφτά του Παϊρότζ

Δεν έχουν φανεί τα λεφτά του Παϊρότζ 1

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ για την μεταβίβαση των μισών μετοχών του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, στην εταιρία περίμεναν την κατάθεση 1 εκατομμυρίου ευρώ από την πλευρά του Ταϊλανδού broker, ώστε να αρχίσει τμηματικά η απόκτησή τους από τον εκπρόσωπο της Panasia.

Πάντως, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής δεν είχαν εμφανιστεί τα χρήματα του Παϊρότζ και όσων εκπροσωπεί. Γεγονός που δεν προκαλεί ανησυχία στο περιβάλλον του Αλαφούζου, καθώς θεωρούν ότι την άλλη εβδομάδα θα φανεί το συγκεκριμένο ποσό.

Αυτό που προκαλεί απορία και παραμένει αναπάντητο ερωτηματικό για την πλευρά του Ταϊλανδού που είναι… εξαφανισμένος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είναι το πως φτάσαμε από την δημόσια πρόταση για αρχική επένδυση 47 εκατομμυρίων ευρώ για την πλειοψηφία των μετοχών, στο 1 εκατομμύριο και τις τμηματικές καταθέσεις για το μισό των μετοχών του Αλαφούζου.  Ερωτηματικά που μαζί με πολλά άλλα συνθέτουν ένα σκηνικό που μόνο όραμα και ελπίδα δεν δίνει στους φίλους του «τριφυλλιού» που παρακολουθούν τις εξελίξεις με μικρό καλάθι.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *