Δ. Καμμένος για συλλαλητήριο: Ρεζίλι η αστυνομία με την εκτίμηση για 140.000 πολίτες

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» τόνισε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος για το χθεσινό συλλαλητήριο.

«Ας σταματήσουμε την αριθμολαγνία δεν έχει τόση σημασία έχει αν ήταν 300.000 ή 500.000 ή 600.000 ο κόσμος χθες στο Σύνταγμα και να ακούσουμε το μήνυμα των Ελλήνων, ζήτησε ο Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε: « 140.000 δεν ήταν και αυτό κάνει ρεζίλι αυτόν που το έβγαλε χωρίς λόγο και ως μη όφειλε.»

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός μας ταυτίζεται με αυτή την ανακοίνωση» τόνισε σχολιάζοντας την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εκ νέου στον Δημήτρη Παπαδημούλη, χαρακτηρίζοντάς τον ξανά ως πολιτικό χαφιέ. Τον κάλεσε μάλιστα να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

«Δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία, προτείνω οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις»

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *