Δ. Καμμένος για δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του: «Αλλο ο Πάνος, άλλο οι κύκλοι»

Δ. Καμμένος για δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του: «Αλλο ο Πάνος, άλλο οι κύκλοι» 1

«Η κ. Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο, πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας για τη δυσαρέσκεια των ΑΝΕΛ στο πρόσωπό του μετά και τον τηλεοπτικό καβγά με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ANT1 ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως «αριστερή νομιμοφροσύνη από μένα δεν θα πάρει κανείς» και σημείωσε ότι «το πραγματικό πρόβλημα είναι κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, κάποιοι Αριστεροί έχουν δώσει πάσα στον Ερντογάν να λέει αυτά που λέει».

«Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Αλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα.

Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το απόγευμα της Κυριακής, την δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή, είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *