Better Call Saul: Νέο teaser για την 5η σεζόν που ξεκινά το Φεβρουάριο!

Better Call Saul: Νέο teaser για την 5η σεζόν που ξεκινά το Φεβρουάριο! 1

Η παραγωγή της 5ης σεζόν του Better Call Saul πήγε λίγο πίσω λόγω των γυρισμάτων του El Camino: A Breaking Bad Movie, αλλά όχι για πολύ. Το πολύ επιτυχημένο spin-off του Breaking Bad επιστρέφει τον επόμενο μήνα (συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου) και ήδη έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα πρώτο teaser video.

Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε spoilers για τους προηγούμενους κύκλους της σειράς, στο teaser βλέπουμε αρκετό κόσμο να περιμένει τη σειρά του έξω από μια σκηνή, σε μια τοποθεσία που θυμίζει λούνα πάρκ ή κάποιο πανηγύρι, ώσπου ο Jimmy McGill (aka Saul Goodman) βγαίνει για να φωνάξει τον επόμενο. Φαίνεται ότι για την ώρα αυτό είναι το νέο γραφείο του, σε αντίθεση με τις πιο κυριλέ καταστάσεις των προηγούμενων σεζόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο DigitalSpy, ο πρωταγωνιστής Bob Odenkirk μίλησε για τον δρόμο που ακολουθεί ο χαρακτήρας του:

Αυτή τη στιγμή θέλει να χτίσει το γραφείο του και γυρνάει στο μυαλό του η εξής σκέψη: Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις ιδιαίτερες ικανότητες του; Ποιος θα τις εκτιμούσε περισσότερο; Δε νομίζω ότι απέχουμε πολύ από την επαφή με ναρκέμπορους και άλλους απατεώνες, οι οποίοι θα τον λατρέψουν και δεν θα τους ενδιαφέρει καθόλου η περίεργη πορεία του ως δικηγόρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *