Μπαράζ εξελίξεων στην FF: Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος- έτοιμη για δράση η ΕΚ

Μπαράζ εξελίξεων στην FF: Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος- έτοιμη για δράση η ΕΚ 1

Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που ανέφερε ότι σχεδιάζει άμεσα νομικές ενέργειες αναφορικά με τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας.

Το μπαράζ εξελίξεων στη Folli Follie δρομολόγησε η έφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της εταιρείας την περασμένη Πέμπτη. Ακολούθησε την Παρασκευή η ανακοίνωση-δήλωση του βασικού μετόχου της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσου, σε συνέχεια του αιτήματός του να προστεθεί επιπλέον θέμα στην ημερίσια διάταξη της γενικής συνέλευσης της 20ής Φεβρουαρίου για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως όλα δείχνουν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί σε αλλαγές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie αξιοποιώντας τις δυνατότητες που της παρέχει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη τοποθετήσει τους κ.κ. Δημήτρη Βαλαχή και Γεώργιο Ιωαννίδη σε συνέχεια της αποχώρησης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το Δ.Σ.. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε και ο Νίκος Κανελλόπουλος, από τη θέση του ως μη εκτελεστικό μέλος ενώ λίγο μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το βράδυ της Κυριακής επιβεβαιώθηκε ότι ο Αβραάμ Γούναρης, πρόεδρος του Δ.Σ. γνωστοποίησε στα εναπομείναντα μέλη την αποχώρηση του.  

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *