Αυλαία στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου

Αυλαία στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου

Αυλαία στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου 1

Αυλαία έπεσε στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το Νοέμβριο του 2014, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να κρίνει ομόφωνα ένοχους τους τρεις φερόμενους ως βασικούς πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος.

Μετά από πολύωρη διάσκεψη το δικαστήριο καταδίκασε σε κάθειρξη 23 ετών τον Dulce Olti για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία από κοινού και τον Bako Arber σε 22 έτη και τρεις μήνες για άμεση συνέργεια στην απόπειρα και διακεκριμένη ληστεία με υποπολυβόλο.

Οι δυο Αλβανοί , οι οποίοι φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά την έκτιση της ποινής τους θα απελαθούν ενώ σύμφωνα με την δικαστική απόφαση δεν μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα μας για 10 έτη.

Οι δικαστές επέβαλαν στον επιχειρηματία Άρη Φλώρο, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για την υπόθεση της Energa – Hellas Power, κάθειρξη 13 ετών καθώς τον έκριναν ένοχο για ηθική αυτουργία στην απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου. Το δικαστήριο χορήγησε στον κατηγορούμενο αναστολή εκτέλεσης της ποινής του με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους κατηγορούμενους δεν βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *